У селі Сердюківка Смілянського району попрощалися із 25-річним земляком, бійцем 78-ї окремої механізованої бригади Олегом Новохатьком (на знімку), який загинув наприкінці березня у промзоні Авдіївки.

 

-- Олег -- випускник Черкаського технологічного університету, -- розповів про захисника Вітчизни сільський голова Михайло Ресенчук. -- Після навчання працював у місцевому сільгосппідприємстві "Сердюківка". Він дуже любив своє село, землю, весняне поле... Багато читав. Його мама Тетяна Миколаївна -- сільський бібліотекар. На війну пішов добровольцем. Не міг спокійно бути вдома, коли на сході гинули наші хлопці...

 

Проводжали Олега Новохатька в останню путь всім селом. Земляки-побратими, учасники АТО Станіслав Пожар, Володимир Тищук, Євген Ігнатчук, Віталій Зайченко, Володимир Чорнопольський, школярі, молоді й старші люди, низько вклонилися загиблому герою, подякували батькам за сина-патріота, мужнього і відважного захисника української землі. "Ти завжди залишишся у нашій пам'яті й у наших серцях, Олеже", -- сказали вони.

 

Лідія ЛІСОВА.

Фото надане автором.

 

Черкаська область.

 

Голос України