Змагання з гірськолижного спорту на кубок «Вершина Карпат-2017» відбулись на курорті Драгобрат у Рахівському районі за підтримки народного депутата України Василя Петьовки. Любителі екстриму боролися за призові місця і нагороди.


Із вершини гори Стіг відкриваються неймовірно красиві краєвиди. Тут досі лежить сніг.


...З настанням темряви на Драгобраті розпочалася насправді феєрична програма. Ветерани гірськолижного спорту та інструктори з факелами в руках символічно спустилися з гори під спалахи салютів.


Першого дня змагалися вихованці Ясінянської дитячої спортивної школи. А наступного — вже традиційно перед офіційним закриттям сезону відбулися змагання «Вершина Карпат-2017», в яких узяли участь 66 спортсменів із Рахівського району та Львівщини. Змагалися діти віком від 6 до 15 років, а також ветерани та інструктори.


Після запеклої боротьби настав час нагородження переможців. Їх було чимало, адже змагалися між собою окремо хлопчики та дівчата в різних вікових категоріях. Наймолодшій власниці золота Анні Персань — лише шість років. На лижах дівчинка вже два сезони. Серед юнаків золото отримав Дмитро Шеп’юк, який теж нещодавно опанував гірськолижний спорт. А cьогодні він уже на п’єдесталі з кубком лідера. За золото змагався та виборов його професійний лижник, тренер спортивної школи Микола Тулайдан.

 

Миттєвості змагань і нагороджень.

Фото надано прес-службою народного депутата.


Усі переможці, крім незабутніх емоцій і вражень, отримали медалі, кубок «Вершини Карпат-2017» та цінні подарунки від Василя Петьовки, повідомляє його прес-служба. Організатор гірськолижного кубка «Вершина Карпат-2017» Павло Цибеленко поподякував народному депутатові України за постійну підтримку змагань та висловив надію, що «Вершину Карпат» проводитимуть і наступного року.

Закарпатська область.