Прямо сюжет для італійської трагікомедії розігрався в Комунарському районі на Запоріжжі. Надвечір у неділю надійшов виклик із кафе на вулиці Олександра Говорухи. Мовляв, п'яна бійка постійних клієнтів закінчилася ударом ножа. Коли приїхали патрульні та "швидка", смертельно поранений молодий чоловік уже був без ознак життя. Опитавши свідків, поліцейські встановили винуватців вбивства та виїхали на квартиру одного із них. Відкрив їм 29-річний нетверезий чоловік. Намагаючись щось пояснити, він зачепив свою кофту на стільці, з якої випав скривавлений ніж.

 

Тим часом дав про себе знати і другий учасник вбивства. Йому пригод у кафе виявилося мало і на вулиці Космічній молодик почав залицяння до незнайомої дівчини. Та відмовила і... отримала цеглиною по голові. До того ж зловмисник ще встиг похизуватися перед нею своєю "хоробрістю", мовляв, тільки-но зарізав чоловіка на вулиці Олександра Говорухи.

 

Поліцейський патруль затримав і цього "героя", доправивши його до згадуваного кафе, де свідки відразу впізнали учасника кривавої драми. Порушене кримінальне провадження за статтею "Навмисне вбивство".

 

Леонід СОСНИЦЬКИЙ.

 

Запоріжжя.

 

Голос України