У вівторок, 18 квітня, Генеральний прокурор України Юрій Луценко представив колективу прокуратури Рівненської області нового керівника — державного радника юстиції 3-го класу Богдана Володимировича Подубинського (на знімку). 

Він народився 29 квітня 1963 року у м. Стрий Львівської області. Закінчив Львівський державний університет імені І. Франка. Має 24-річний стаж роботи в органах прокуратури. Працював на прокурорсько-слідчих посадах, у тому числі керівних, в органах прокуратури Львівської, Херсонської, Тернопільської областей.
За словами Юрія Луценка, такі кадрові зміни пов’язані передусім із криміногенною ситуацією в державі. Серед основних завдань, які ставляться перед прокурорами Рівненщини, — боротьба з корупцією та злочинністю у всіх сферах, а також ліквідація «бурштинової мафії».
«Призначаючи прокурора на Рівненщину, я думав про жорстку руку в наведенні порядку, — такими словами охарактеризував Юрій Луценко Богдана Подубинського. — Новий керівник Рівненської обласної прокуратури — вольовий, я знаю, як він працює».

 

Про це «Голосу України» повідомили у прокуратурі Рівненської області.

Фото надано прокуратурою 

Рівненської області.