Народний депутат від фракції «Опозиційний блок», глава Фонду «Українська перспектива» Олександр Вілкул допоміг повністю екіпірувати, вирішити організаційні питання і забезпечити участь талановитої спортсменки з Дніпра Єви Вакуленко в Кубку Європи з рукопашного бою, який нині проходить у Польщі.


Під час зустрічі з Євою Олександр Вілкул передав спортсменці кімоно з емблемою Фонду «Українська перспектива» і побажав удачі в змаганнях. «Один із пріоритетів нашого Фонду — підтримка талановитої молоді. Для нас честь допомогти Єві взяти участь у Кубку Європи. Ми віримо в неї. Сподіваємося, Єва повернеться з черговою  заслуженою перемогою!», — сказав парламентарій, повідомляє прес-служба Опозиційного блоку.


Мама Єви Ольга Вакуленко зазначила: «Наша сім’я дуже пишається Євою. Через те, що наш батько тяжко хворий, ми не можемо фінансово забезпечити участь нашої дочки в чемпіонаті. Ми щиро вдячні Олександру Вілкулу та Фонду «Українська перспектива» за надану можливість».


Нагадаємо, Єва Вакуленко — майстер спорту України, багаторазова чемпіонка нашої країни з рукопашного бою, чемпіонка Європи, чемпіонка світу в командному заліку.