Кожної другої неділі травня відзначаємо одне з найзворушливіших свят — День матері. З цієї нагоди, а також з нагоди Міжнародного дня сім’ї в Ужгородській облдержадміністрації відбулися урочистості.

 

Під час ушанування матерів.

 

Фото надане
прес-службою ОДА.

У вітальному слові заступник голови — керівник апарату облдержадміністрації Олександр Петік зазначив, що в міцній і дружній сім’ї зберігаються і примножуються родинні звичаї, формується атмосфера високої духовності і моральності, патріотизму та щирої любові до Батьківщини. Тим часом директор обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Романюк висловила присутнім жінкам вдячність за їхню щоденну працю: «Маємо можливість зустрічатися з вами під час спільних навчань, тренінгів, проводити які стало набагато легше, тому що ви — наші соціальні партнери».

За зразкове виховання та забезпечення умов для всебічного розвитку дітей Олександр Петік вручив матерям-вихователям і прийомним матерям почесні грамоти, подяки та цінні подарунки.

Василь НИТКА.

Закарпатська область.

 

ДОВІДКОВО

Нині на Закарпатті у 103 прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу виховуються 386 дітей-сиріт і малюків, позбавлених батьківського піклування.