Оновлений медичний заклад відкрили в селі Колибаївка, що в Кам’янець-Подільському районі на Хмельниччині. 


У півтора мільйона гривень стала об’єднаній територіальній громаді перебудова фельдшерсько-акушерського пункту під амбулаторію загальної практики сімейної медицини. Кошти вдалося знайти завдяки субвенції з держбюджету, виділеній на розвиток ОТГ. Тепер в амбулаторії добре відремонтоване приміщення, облаштовано кабінети для сімейного та лікарів різних спеціалізацій. Медичну допомогу там надаватимуть вісім медичних працівників.


На новосілля закладу народний депутат Володимир Мельниченко подарував ще й автомобіль ВАЗ, який стане в пригоді медичному персоналу під час викликів у сусідні села. Не менш цінним подарунком для потреб амбулаторії був електрокардіограф від обласної влади.


А в селі Ходорівці цієї ж громади відкрили після капітального ремонту приміщення пожежного депо. Там працюватиме семеро рятувальників. За рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку для них придбали пожежний автомобіль.


Під час реалізації обох проектів в ОТГ вдалося зекономити 190 тисяч гривень, за які придбали ще й міні-трактор для місцевої пожежної охорони.


Хмельницька область.