За ініціативи Голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності, народного депутата від фракції Радикальної партії Сергія Рибалки шестеро школярів із Дніпропетровщини здійснили свою мрію — побували в Києві і відвідали пісенний конкурс «Євробачення».

 

 

На початку квітня народний депутат ініціював пісенний конкурс для підлітків 12—17 років із Синельниківського та Нікопольського районів Дніпропетровської області під назвою «Мрії здійснюються із Сергієм Рибалкою».


«Завжди підтримував і буду продовжувати підтримувати талановитих дітей з моєї рідної Дніпропетровщини. Цього разу ми вирішили провести вокальний конкурс на найкраще виконання улюблених пісень серед підлітків двох районів Дніпропетровської області і здійснити їхню мрію — потрапити на Євробачення в Києві», — повідомив Сергій Рибалка.


Талановитих переможців із Дніпропетровщини зустрів і привітав ініціатор конкурсу Сергій Рибалка. Він організував для них унікальну екскурсію по Києво-Печерській лаврі, до музею Другої світової війни, фан-зони Євробачення на Хрещатику, а також вони всі разом відвідали фінал пісенного конкурсу «Євробачення».


«Кожна талановита дитина повинна мати шанс, щоб реалізувати себе, особливо діти з найвіддаленіших куточків України. Ви навіть собі не уявляєте, наскільки ці дівчата талановиті і чудово співають. Упевнений, що вже в найближчі роки вони зможуть брати участь у національному відборі на пісенний конкурс «Євробачення» від України. Переможниці отримали від поїздки до Києва на Євробачення неймовірні враження і величезний заряд позитивних емоцій. Переконаний, що це надихатиме їх на нові успіхи і творчі досягнення та стане стимулом у їхньому подальшому житті», — підкреслив Сергій Рибалка.

Фото прес-служби депутата.