Щира прихильниця і передплатниця «Голосу України» вже протягом чверті століття Анастасія Василівна Субота отримала такий бажаний приз від нашої газети — сушарку для овочів і фруктів. Прилад вона здобула, беручи участь у читацькій лотереї, яку щопівроку проводить наша редакція. Вручив виграш ще повній сили і життєвої енергії 78-річній жінці (на знімку) власний кореспондент у Закарпатській області Василь Нитка.

— Робити щоб аж дуже вже не можу, зате читаю «Голос України» із великим задоволенням, — каже енергійна пані. — Завжди передплачую п’ятиразовий випуск. Я така: що до вподоби, за те грошей не шкодую. Подобаються мені переважно всі публікації. Але поодинокі — ні. Щоправда, — продовжує напівжартома, — і м’яса без кістки не буває...
У неї зберігаються всі підшивки газети за попередні роки. Каже, що вже двічі вигравала — один раз блок мінеральної води, потім — футболку і кепку, а тепер — чудовий прилад.
— У мене тридцять вісім років трудового стажу, — розповідає Анастасія Василівна. — Вісімнадцять пропрацювала в кооперації, двадцять — у ощадкасі. Все в рідному селі Синевир.
У жінки двоє дітей — дочка Марія і син Василь, котрий звів хату на горбочку поруч із маминою оселею.
Анастасія Василівна ґаздує, як і кожна мати, щоб дітям і онукам бути ще на помочі. Готує смачнючий сир-будз, пече неперевершені калачі, та й уся хатня робота в порядку. Тож хай «Голос України» зажди буде в пригоді родині Субот!..
 

Фото надано автором.