Тридцять школярів зі Станично-Луганського району Луганської області відпочивають на базі Воловецької філії Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру. Юнаки та дівчата приїхали на особисте запрошення голови ОДА Геннадія Москаля, інформують з його прес-служби. Всі — з прифронтових населених пунктів, розташованих на лінії розмежування.

Під час зустрічі в облдержадміністрації.

Фото надане прес-службою ОДА.

Двотижнева програма перебування на Закарпатті передбачає цікаве та змістовне дозвілля: конкурси, вікторини, майстер-класи, спортивні змагання, екскурсії по області. У рамках відвідин обласного центру діти зі сходу завітали й до Закарпатської ОДА, щоб зустрітися з очільниками краю. Школярі вручили Геннадію Москалю та Михайлу Рівісу коровай, поділилися враженнями про відпочинок та подякували за можливість оздоровитися. Натомість від керівників області діти отримали пам’ятні подарунки — наручні годинники.
«Уся програма для дітей спрямована на те, щоб кілька днів, проведених на мирному Закарпатті, засвідчили: хоч ми живемо у різних кінцях країни, цінуємо свою самобутність, але помисли, мрії та бажання сходу і заходу єдині», — зазначив Геннадій Москаль.
Після зустрічі школярі також ознайомилися з будівлею Закарпатської ОДА, зокрема з роботою унікального ліфта — патерностера.