Чотирнадцятьом закарпатським випускникам, які склали цього року зовнішнє незалежне оцінювання з максимальним результатом — 200 балів, влаштували прийом в облдержадміністрації. Більшість нинішніх володарів найвищого бала — аж дев’ятеро! — учні Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів, повідомляють у прес-службі облдержадміністрації. Зокрема, четверо з математики — Станіслав Томаш, Джесіка Німець, Дмитро Кунцьо та Ігор Баренблат. Троє з хімії — Олександр Сабовчик, Вікторія Траль і Тимур Пуховий, та один з англійської мови — Максим Субота. При цьому 
О. Сабовчик отримав максимум балів одразу з двох предметів — біології та хімії.
Яна Романюк, випускниця Мукачівської гімназії, отримала найвищий бал з німецької мови, учень Хустської ЗОШ № 2 Едуард Павлишинець — з фізики. Випускник Виноградівської ЗОШ № 8 Ярослав Бендаревський одержав 200 балів з математики, учень Виноградівської гімназії Костянтин Агафонов — з хімії. Випускниця Воловецької ЗОШ Анна Зорівчак — з біології.
Голова ОДА Геннадій Москаль привітав кращих із найкращих із закінченням школи та початком дорослого життя. Керівники краю вручили майбутнім студентам подяки та цінні подарунки. Вітальні грамоти отримали також батьки учнів і керівники шкіл, де навчалися відмінники.

На знімку: під час зустрічі в облдержадміністрації.

Фото надане прес-службою ОДА.