Народний депутат Олег Ляшко (другий праворуч) разом із міністром інфраструктури Володимиром Омеляном (другий ліворуч) відкрили відремонтований відрізок дороги у Чабанах завдовжки чотири кілометри  (на знімку). Роботи коштували майже 20 мільйонів гривень. 12 мільйонів було виділено з державного бюджету за зверненням Радикальної партії. Решту —забезпечили сільська і районна ради, повідомляє прес-служба Радикальної партії.

Під час урочистого відкриття Олег Ляшко зазначив, що дорога має стратегічне значення не тільки через близькість до столиці. «Ділянка дороги Чабани — Новосілки — це початок дороги життя. Адже вона веде до моєї рідної Луганщини. Переконаний, дуже скоро ми звільнимо наші території і нею їхатиме техніка, щоб відновлювати наш Донбас», — наголосив лідер Радикальної партії.
О. Ляшко розповів, що цей шлях — не єдиний інфраструктурний об’єкт у Чабанах, яким опікується його команда. «Наступний великий проект, який ми реалізуємо — школа на 700 учнів із басейном та спортивним комплексом. Наша команда докладає всіх зусиль, щоб першого вересня учні зайшли у новенькі класи», — розповів народний депутат.
Також у найближчих планах партійців відремонтувати ділянку дороги між Крюківщиною та Лісниками і частину одеської траси з улаштуванням надземного пішохідного переходу.

Фото з сайту РПЛ.