Державний концерн «Укроборонпром» на виконання Державного оборонного замовлення (ДОЗ) за три роки отримав 11,7 мільярда гривень. У концерні стверджують: забезпечили повне виконання ДОЗ та за рахунок збільшення потужностей підприємств для інших замовників до бюджету перерахували 12,4 мільярда гривень.

Такі результати діяльності ДК «Укроборонпром» містяться в щорічному звіті про роботу нового менеджменту, що був призначений Президентом України в липні 2014-го. «За даними звіту чітко видно, що 100% вартості техніки, замовленої за ДОЗом, повернуто державі як податки та збори всіх рівнів», — повідомляє офіційний сайт концерну. У інформації зазначається, що «питома вага надходжень до бюджету, що перераховують підприємства-учасники оборонно-промислового об’єднання країни, генерується завдяки виконанню експортних замовлень».
Раніше народний депутат України, член парламентського Комітету з питань нацбезпеки та оборони Дмитро Тимчук заявляв, що Державне оборонне замовлення на цей рік, зокрема по бронетехніці, зірвано.

Інфографіка з сайту ДК «Укроборонпром».