Хто, хто?..

Читаємо і плачемо


МІА «Россия сегодня»:


— Укотре Служба безпеки України намагається зірвати туристичний сезон у російському Криму, але щось іде не так. Під час спроби пошкодити лінію електропередач між Судаком і Новим Світом затримано агента СБУ Геннадія Лимешка. Уродженець Харківської області, фахівець глибинної (військової) розвідки, учасник каральної операції ЗСУ в Донбасі пиляв стовп лінії електропередач ножівкою, наспівуючи для маскування реп Вінні-Пуха: «Я тучка, тучка, тучка...». На цьому його й узяли...


Від чергового:


— Я не розумію, а місцями навіть не доганяю: на фіга фахівець глибинної розвідки пиляв стовп ножівкою, коли повинен був перекусити його на раз, своїми вставними титановими зубами, а потім, прикинувшись хвостиком віслюка Іа, замести сліди, включаючи, Новий Світ, Судак і гору Ай-Петрі?!.


Меч і... оралИ


Російські ЗМІ:

Експерт: пам’ятник у Києві із мечем, що пронизуює карту Росії, — це убого. 

У Києві відкрили пам’ятник у вигляді встромленого в карту Росії меча. 

Вуду по-українському: експерт пояснив, навіщо Київ «устромив» меч у Росію. 

Незалежна простромила Росію кам’яним мечем. 

У Києві в карту Росії встромили меч — це пам’ятник бійцям ЗСУ. 

Устромити меч у серце Росії: в Києві відкрили пам’ятник ненависті. 

Розкрита ганебна таємниця пам’ятника воїнам АТО. 

Українці відкрили пам’ятник грі Dіablo ІІІ у Києві.


Від чергового:


— Це — заголовки російських ЗМІ. Тут — крик, ор та істерія! Таке враження, що меч встромили у... гузно Путіну... Бачте, стрьомно тепер лизати, а раптом, язика вріжеш!?..


І пішли листи...


Наталя Поклонська, скандальна «прокурорша», депутат Держдуми:


— Сьогодні люди звертаються до мене з Луганська і Донецька з такими листами. Люди кажуть: «Наталіє Володимирівно, в Донецьку, коли захоплюють наші храми бандерівці, а в нас немає зброї... Ми беремо ікону святого государя й царської сім’ї. Беззбройні! І йдемо до озброєних бандерівців без страху. І вони нам нічого не можуть зробити...».


Від чергового:


— Уявіть, іде така процесія по Донецьку, а озброєні бандерівці — плотницькі, захарченки всякі, стоять за поребриком, руки в них чешуться, а стріляти не можуть! Тому що наказ: по своїх, фошистах, вогонь не відкривати!..


Немає такого числа...


Міхеіл Саакашвілі:


— Я повертаюся до України. Я приїду 10 вересня,  їхатиму з Польщі через пункт пропуску «Краковець»...


Від чергового:


— Нічого у Міхо не вийде! Бо в Україні після 9 вересня буде йти одразу... 11 вересня!


Нєдогубернатор Вадя... і отєчєство


Вадима Колесніченка міський суд Севастополя не допустив до виборів губернатора від партії «Вєлікоє отєчєство»... Ошізєлий Вадя збирається скаржитися на отєчєство... в Європейський суд з прав людини!..

 


Чергував по «Куреню» Віталій СУДДЯ.


Фото з Фейсбуку.