Відбулася перша мандрівка за новим туристичним маршрутом до бункера головного осередку пропаганди ОУН і УПА, що на горі Кичері поблизу села Корчин Сколівського району. Саме тут працювали визначні постаті національно-визвольної боротьби Роман Шухевич, Петро Полтава, Василь Галаса.

Розміри бункера 35 метрів завдовжки і 5 метрів завширшки. Функціонував він на горі Кичері протягом 1946—1948 років. Був добре законспірований, і тривалий час енкаведистські загони не могли його знайти. За свідченнями зв’язкової Катерини Зарицької, він був знищений 7 квітня 1948 року.
Бункер головного осередку пропаганди на горі Кичері увійшов до нового туристичного маршруту «Горами нашої слави», який починається з Ясної гори в Гошеві й пролягає через скелі Довбуша, гори Яворина, Магура. Маківка, Кюч, Парашка.
Як розповіла начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака, протягом двох місяців маршрут розчистили, обрали оптимальні варіанти пересування, щоб обмежити вплив на довкілля, а також встановили інформаційні навігаційні таблиці.