Овни. У вас виникне безліч нових ідей і бажань, зростуть потреби. Розплануйте свій тиждень, працюйте, і результат вас приємно здивує.

Тельці. Ви перебуватимете в мріях і роздумах, що вам потрібно і з чого розпочинати. Щоб усе привести до ладу, дійте у звичному для вас ритмі, планомірно вирішуючи питання.

Близнюки. Вам доведеться переосмислити своє існування і змінити деякі погляди на життя. Аналізуйте події, які відбуваються навколо.

Раки. Цього тижня вас супроводжуватиме удача. Саме час почати вирішувати питання, яких ви раніше боялися.

Леви. У цей період ви можете одержати багато позитивних емоцій від виконаної роботи. Головне — не хапайтеся за всі справи одразу, а плануйте розпорядок кожного дня.

Діви. Перш ніж ухвалювати важливі рішення, вам необхідно все ретельно продумати. Розраховуйте на допомогу тільки найближчих друзів, виявляйте кмітливість.

Терези. Перед вами відкриваються нові обрії, нові горизонти для вашої діяльності, реалізації планів і бажань. З’явиться можливість втілити в життя давні амбіції.

Скорпіони. Для вас настає сприятлива пора. На вас чекає фінансовий і моральний успіх. Ви зможете отримати підвищення на посаді або збільшити свою зарплату.

Стрільці. Цей тиждень вдалий для старту, вкладення коштів, влаштування на роботу й інших дій, так чи інакше пов’язаних з поліпшенням вашого матеріального становища.

Козероги. Ви сповнені сил і бажань, і цей тиждень дасть вам змогу розпочати нову активну діяльність. За що б ви не взялися, вам усе вдаватиметься.

Водолії. Будьте простіші в поглядах. Ваше залишиться при вас незалежно від того, що думають про це інші. Займіться реалізацією планів.

Риби. У вас з’явиться можливість довести розпочате до кінця. Виявляйте наполегливість, будьте рішучі, і ви побачите, як можна все легко й швидко вирішити.