СЄВЕРОДОНЕЦЬК:

Підготовка до Міжнародного дня миру, який відзначається 21 вересня, для учнів та педагогів Сєверодонецького вищого професійного училища була насичена і плідною роботою, і цікавими заняттями, і творчим натхненням. Причому така діяльність принесла користь і задоволення не лише самій молоді, а й мешканцям міста.

 

 

Насамперед учні училища приєднались до громадських активістів, які опікуються сквером імені М. В. Гоголя, і додали своєї праці у благоустрій цього улюбленого місця відпочинку городян. Оскільки сквер розташований неподалік училища, то юнаки та дівчата поєднують тут відпочинок з роботами з благоустрою. Час минає плідно і цікаво, тим більше, якщо йдеться про оригінальне прикрашання підшефної території. Можна, наприклад, просто висадити квіти на грядку, а можна ними викласти слово «Мир», що, власне, молодь і зробила. А ще встановила композицію «Лелека», висадила горобину, пофарбувала дитячий майданчик.


Учні ПТУ також провели у сквері флешмоб «Голуб миру». Його учасники вишукувалися так, щоб створити слово «Мир», а потім взяли до рук голубів-поштарів і випустили їх у небо. Разом з молоддю в усіх її починаннях бере участь і директор училища, депутат міської ради Юрій Кузьмінов.

Фото надане прес-службою Сєверодонецького ВПУ.