VІІ Міжнародний меморіальний турнір з футболу, в якому взяли участь кращі футбольні команди гірських населених пунктів Закарпаття, відбувся у Рахові. Приурочили змагання пам’яті майстрів спорту з технічних видів спорту, чемпіонів всесвітніх змагань лісорубів в місті Монреаль (Канада, 1967 рік), Героїв Соціалістичної праці Івана Чуси та Василя Шорбана. Головний суддя турніру — Анатолій Плеханов, суддя національної категорії.

 

На знімку: під час турніру.

Турнір відбувся на стадіоні «Карпати» за сприяння народного депутата Василя Петьовки та за підтримки Рахівської міської ради. До організації змагань долучилися також Закарпатська обласна організація профспілки працівників лісових галузей та Федерація футболу Закарпаття.


Урочисте відкриття турніру розпочалося з вітального слова його засновника — голови профспілки лісової галузі Володимира Ількова. До гравців звернувся й Рахівський міський голова Віктор Медвідь. На VІІ Міжнародному меморіальному турнірі із футболу, присвяченому пам’яті Івана Чуси та Василя Шорбана, були присутні їхні сини — Іван та Василь, які так само дали настанови гравцям.


За результатами напруженої боротьби почесне перше місце виборола команда «Карпати» (місто Рахів), на другій сходинці — «Лісоруб» (селище Усть-Чорна), третє — у футбольної команди «Едельвейс» (село Богдан).
Учасників нагородили кубками, медалями, грамотами, а кращим гравцям вручили цінні подарунки, і на завершення турніру — традиційний закарпатський бограч.

Закарпатська область.