У ніч з 28 на 29 вересня у Черкасах чергою з автомата Калашникова вбито депутата міськради від партії «УКРОП», в. о. директора департаменту ЖКГ 38-річного Михайла Бінусова. Трагедія сталася біля гаражного кооперативу, де депутат пересідав з власного автомобіля в машину охоронців.
Правоохоронці, що прибули на місце злочину, виявили біля вбитого 29 гільз калібру 5,45 мм та 4 гільзи калібру 9 мм. На території області оголошено план перехоплення «Сирена». До розшуку вбивць залучено весь особовий склад кримінальної поліції Черкаської області.
Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко на скликаній вранці 29 вересня прес-конференції припустив, що вбивство депутата вчинили члени «відомого у місті організованого злочинного угруповання». За словами Бондаренка, він звертався до правоохоронців із заявами про погрози, які лунають на його адресу. Михайло Бінусов за кілька днів до загибелі також скаржився вартовим правопорядку на тиск з боку криміналітету.
Однак ні черкаська прокуратура, ні СБУ не відреагували на звернення. Анатолій Бондаренко заявив, що не довіряє керівництву цих органів. «Вони давно перебувають під впливом криміналітету, про це говорив Генпрокурор Юрій Луценко», — наголосив міський голова.

Черкаси.