У центрі Харкова на вулиці Сумській позашляховик влетів у натовп людей. За попередніми даними, шестеро осіб загинули, ще шестеро дістали травми різного ступеня важкості.

Дівчина-водій «Лексуса» грубо порушила правила, як наслідок зіштовхнулася з автомобілем «Фольксваген». Позашляховик викинуло на тротуар, де перебували люди. Від удару загинуло п’ятеро громадян. 15-літня дівчина померла у «швидкій».
Слідчими органами відкрито кримінальне провадження. Водія позашляховика затримали. За інформацією кількох джерел, за кермом була Олена З. 1997 року народження. Їй загрожує до 10 років позбавлення волі.
У лікарні швидкої допомоги перебувають четверо потерпілих. Серед них — дві дівчини у важкому і вкрай важкому стані. Лікарі борються за їхні життя. В одного чоловіка травма коліна, а в жінки — незначні ушкодження. Ще двох потерпілих доправили до обласної лікарні.
Харківський міський голова Геннадій Кернес і Харківська міськрада висловлюють співчуття родинам загиблих у ДТП на Сумській. Міськрада також візьме на себе всі витрати з організації похорону загиблих і допоможе в лікуванні потерпілих.

Фото зі сторінки Антона Геращенка у Фейсбуці.