У Чернігові відкрито новий адмінкорпус заводу з виробництва верстатів для видування ПЕТ-пляшок. Цією спорудою було завершено будівництво цілісного комплексу виробничого підприємства.

На заводі працюють 200 чернігівців, але про саме підприємство у місті знають мало. А ось споживачі продукції компанії «ПЕТ Технолоджис» є не тільки в Україні, а й у багатьох інших країнах. Підприємство забезпечує повний цикл виробництва — від обробки металу до складання готових до роботи машин. Вимоги до кваліфікації тут високі, оскільки верстати — сучасні і складні, а продукція — високоточна. Окрім того, на підприємстві є власні конструкторсько-дизайнерські бюро, де працюють, зокрема, доценти й кандидати наук. Навіть програми на обладнання створюються теж тут. І оплата, за словами працівників, достойна.
Участь в урочистостях з нагоди відкриття заводу взяли міський голова Чернігова Владислав Атрошенко, голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч, запрошені гості з числа представників бізнесу.
Владислав Атрошенко подякував генеральному директорові «ПЕТ Технолоджис» Олександру Суворову за те, що він як підприємець зробив для Чернігова і для України, і назвав це справжнім патріотизмом: «Так повелося, що найбільшими патріотами в нас вважаються кілька західноукраїнських областей. Там обов’язково всі ходять у вишиванках, обов’язково всі розмовляють українською. Водночас масово виїжджають на заробітки за кордон. Тому я хочу сьогодні подякувати Олександру Суворову за те, що він робить для України її майбутнє. Для того потрібна одна проста річ: треба любити землю, на якій ти народився і живеш. І щастя можна шукати десь далеко все життя — а можна його зробити, як він, на своїй малій чи великій Батьківщині. І це я вважаю показовим прикладом патріотизму».

Фото прес-служби Чернігівської міської ради.