ХЕРСОН:

Партію дитячого одягу на всі смаки та підгузків надіслали до Центру матері і дитини Херсона доброчинці – прості люди з Великої Британії за організаційного сприяння двох українських громадських організацій. У Центрі зараз знайшли прихисток вісім молодих матусь із дітьми, котрі не мають власного даху над головою, постійного джерела доходу і позбавлені підтримки рідних та близьких.


З міського бюджету закладу фінансують лише витрати на комунальні послуги, зарплату й харчування, а з одягом, предметами гігієни та іншими необхідними в побуті речами – проблема. Тому його колектив через соціальні мережі звернувся по допомогу до людей, і ті радо відгукнулися.


Директор Центру матері і дитини Наталя Надєліна каже, що «шефство» над закладом узяли чи не в усьому світі. «Гуманітарку» надсилають тепер щомісяця з різних регіонів України – одна з харківських фірм, що займається виготовленням дитячих речей, спрямовує сюди частину щойно виготовленої продукції. А окрім Великої Британії, допомога надходила і з Угорщини.