Під час операції «Іммігрант» у провулку Крива Липа було вручено 12 повісток молодим людям, які мають йти служити до війська. Поліція перекрила прохід між вулицями і проводила перевірку документів. Коли у базі даних виявляли призовників, з ними спілкувалися працівники військових комісаріатів.

Як розповів обласний військовий комісар підполковник Олександр Тіщенко, цю історію роздули місцеві ЗМІ, назвавши буденну роботу «облавами» і «масками-шоу». І чомусь ніхто не обурився через те, що молоді люди ухиляються від служби. До цієї події долучилися і пропагандистські війська нашого сусіда, які в соцмережах запустили фейки про вручення повісток у чоловічому монастирі на Львівщині.
Призов триватиме до кінця листопада. План уже виконано на 60%. Зі Львівщини до ЗСУ мають відправити 700 осіб, а загалом призовників нараховується майже 15 тисяч. Підполковник Олександр Тіщенко розповів, що план призову на 100% уже виконано у Буському, Дрогобицькому, Миколаївському та Радехівському районах. На його думку, процедура вручення повісток потребує вдосконалення, бо поліція відмовляється доставляти тих, хто злісно ухиляється від військової служби. Ситуацію прокоментував і голова ОДА Олег Синютка: «Молода людина, яка ухиляється від служби, повинна мати негативне сприйняття у суспільстві. Я закликаю всіх не залишатися осторонь цього питання».