У селі Стара Некрасівка Ізмаїльського району сталося жорстоке вбивство. Зловмисники під час спроби крадіжки з території теплиць місцевого фермерського господарства були заскочені на місці злочину господарями. Злочинці вчинили опір і напали з ножем на фермерів, убивши одного і поранивши другого.
Теплиці належать жителю Ізмаїла. Територія господарства перебуває під постійним відеоспостереженням. Завдяки цьому було виявлено факт проникнення на територію невідомих. Покликавши на підмогу рідного брата та ще одного знайомого, фермер терміново виїхав до Старої Некрасівки, щоб захистити своє майно. Обстеживши територію, вони виявили двох невідомих і спробували їх затримати. Зловмисники накинулися з ножем. У результаті брат власника господарства дістав несумісні з життям поранення — від травм молодий чоловік помер на місці. Поранений був і сам фермер, його доправлено до медзакладу.
Правоохоронці встановлюють усі обставини трагедії та вживають необхідних заходів для затримання злочинців. Про подробиці буде повідомлено додатково.