Найуспішніші учні школи №32 Дніпра відвідали столицю на запрошення народного депутата України Сергія Рибалки. Він є випускником цієї школи і опікується нею вже тривалий час, забезпечуючи необхідною технікою та поповнюючи шкільну бібліотеку новими книжками. Цього разу Сергій Рибалка організував для учнів 8—10 класів, переможців шкільних олімпіад з різних предметів, екскурсію до Верховної Ради України та історичними куточками Києва.


«Переконаний, що дітей потрібно підтримувати у їхньому прагненні до пізнання історії рідної держави й усіляко допомагати їм у цьому. Саме тому вирішив організувати для переможців шкільних олімпіад з моєї рідної школи, екскурсію по Верховній Раді та по Києву. Адже вони заслуговують на це», — сказав Сергій Рибалка.


Більшість дітей, які приїхали з Дніпра, вперше відвідали Київ і на власні очі побачили роботу народних депутатів у парламенті під час пленарного засідання. Їх вразили масштаби сесійної зали вищого законодавчого органу держави, а також зацікавила його історія. Діти зізналися, що мріють у майбутньому стати народними депутатами.


Сергій Рибалка також організував для школярів екскурсію найвидатнішими місцями столиці. Учні висловили велику вдячність Сергію Рибалці за унікальну можливість відвідати історичні куточки Києва, а також Верховну Раду. «Ця поїздка стане чудовим стимулом для подальшого успішного навчання дітей в школі і здобуття нових перемог на різних шкільних олімпіадах», — вважає народний депутат.