У зверненні до Президента України вони вимагають перерахувати їм пенсію, адже це передбачено у законодавчих змінах. Якщо їх не почують, то обіцяють радикальні акції протесту.

— Ми боремося за перерахунок пенсій ветеранам МВС, сьогодні наші колеги виходять до Верховної Ради, а ми тут перекриваємо міжнародну трасу та принесли звернення голові облдержадміністрації. У нас вже терпець урвався. Спочатку нам обіцяли перерахунок з 1 січня 2016 року, скоро вже буде 1 січня 2018-го, а результату — нуль. На Волині є багато таких пенсіонерів, які відслужили по 20—40 років, а пенсію отримують 1500—1800 гривень. На ці кошти неможливо гідно жити. Серед нас є і полковники, і сержанти. Є чимало й тих, хто отримав на роботі інвалідність, борючись зі злочинністю. Нас не хочуть чути, то ми про себе нагадаємо, — розповів перший заступник голови Волинської обласної ветеранської організації Володимир Буравський.
Того ж дня майже 150 волинських правоохоронців з Ковеля і району, Любешова, Маневичів, Каменя-Каширського, які вийшли на пенсію, перекрили міжнародну трасу М-07 Київ—Варшава поблизу селища Люблинець.

Фото інтернет-видання «Волинські новини».