Протягом доби (дані на 11.12) ситуація в районі проведення АТО залишалася напруженою. Противник продовжував обстрілювати позиції ЗСУ з мінометів різних калібрів, загалом випустивши по наших захисниках понад 130 снарядів, повідомляє група «ІС».
За добу російсько-окупаційні війська здійснили 35 обстрілів наших позицій по всій лінії зіткнення. У результаті чого під Авдіївкою двоє українських захисників дістали поранення, а в районі Пісків і Лозового трьох військовослужбовців контузило.
«Війна ще не закінчилася, і нам потрібна ваша підтримка», — про це у своєму відеозверненні говорять бійці 10-ї гірничо-штурмової бригади, відповідаючи на заклики деяких сил «іти на Київ» і висловлюючи своє ставлення до протестів в урядовому кварталі столиці. «Армія перебуватиме на позиціях у зоні АТО стільки, скільки буде необхідно для врегулювання конфлікту, і жодним провокаційним закликам ми не піддаємося», — заявляють бійці й обурюються з приводу того, що армією спекулюють, намагаються втягнути її в політичні інтриги.