У Дніпрі до Дня Святого Миколая народний депутат України від Опозиційного блоку Олександр Вілкул разом з волонтерами його Фонду «Українська перспектива» привітав і передав подарунки вихованцям недільної школи Свято-Трьохсвятительського храму і загальноосвітньої початкової школи при Успенському соборі. Допомогу отримали і багатодітні сім’ї, повідомляє прес-служба Опоблоку.

Родині Тропіненкової Ольги Павлівни, в якій бабуся-опікун сама виховує п’ятьох дітей, фонд передав побутову техніку — пральну машинку і мобільний телефон. Адже на зарплату двірника таку покупку пенсіонерка дозволити ніяк не могла.

Вілкул наголосив, що його фонд продовжить надавати допомогу переселенцям, а також тим, хто опинився в складній життєвій ситуації.

«Святий Миколай вчить нас людяності, добра і любові до людей. Наш фонд допоміг вже 160 тисячам осіб у багатьох містах України. Я дуже вдячний волонтерам за підтримку», — сказав Олександр Вілкул.

Звертаючись до дітей і батьків, Олександр Вілкул повідомив, що 24 грудня до Успенського собору прибуде чудотворний образ Святителя Миколая з Мир Лікійських.