У Лісівничому молодіжному центрі, відкритому цієї осені в заповідному урочищі Воротнів поблизу Луцька, відбулося нагородження переможців дитячого обласного конкурсу «На кращу, власноруч виготовлену новорічну іграшку».

Творче змагання юних умільців відбулося з ініціативи начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка, а організувала і провела його обласна організація Товариства лісівників України спільно з прес-службою ВОУЛМГ. На підсумковий конкурс надійшло майже сто новорічних прикрас від переможців районних етапів.
Перше місце виборов учень 4-го класу ЗОШ І—ІІІ ступенів села Кримне Старовижівського району Дмитро Бондар. Свого ялинкового настінного годинника хлопець виготовив з природних матеріалів: кори дерева, шишок ялинки тощо.
Нагороди — почесні грамоти обласного управління лісового та мисливського господарства та грошові премії в розмірі 700, 500 і 300 гривень — переможцям вручав голова обласної організації Товариства лісівників України Борис Бабеляс.
А переможці конкурсу змогли взяти участь у церемонії прикрашання ялинки у Лісівничому молодіжному центрі (на знімку).

Фото прес-служби Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.