Починаючи з січня воїни, які перебувають на лікуванні в Луцькому гарнізонному та Волинському обласному госпіталях, зможуть дізнаватися про новини не лише з телеекранів, а й читаючи "Голос України". Такий новорічний подарунок для них зробило ПАТ "Луцьксантехмонтаж №536", передплативши 25 комплектів парламентського видання.

 

На знімках:

 

голова наглядової ради ПАТ "Луцьксантехмонтаж №536",
заслужений будівельник України Віктор Чорнуха;

 

обласний перинатальний центр в Луцьку
вже наступного року відкриє двері
для найменших громадян Волині.

 

"Голос України" не раз писав про доброчинні справи благодійного фонду "Волинь2014", який багато зробив для підтримки української армії у найважчі для неї часи. Одним із засновників фонду був голова наглядової ради ПАТ "Луцьксантехмонтаж №536", заслужений будівельник України Віктор Чорнуха. Разом з іншими відомими в області підприємцями він допомагав нашим воїнам, які боронили Україну в зоні АТО, продовольством, одягом, взуттям, технікою, пальним. Новий доброчинний проект -- це лише невеличка, але вкрай потрібна сьогодні частина цієї патріотичної справи. Важливо перехопити у ворога не лише ініціативу на фронті, але виграти в супротивника й інформаційну війну, яку він веде з нами. "Голос України", напевно, як жодне інше видання широко і правдиво розповідає про події в зоні АТО, про воїнів-героїв, як про живих, так і, на жаль, полеглих, викриває агресивні наміри нашого північного сусіда. Тож кожне правдиве слово в ефірі, кожна стрічка чесної інформації в друкованих виданнях теж працюють на нашу перемогу.

 

Звичайно, кошти на всі ці благодійні справи працівники ПАТ "Луцьксантехмонтаж №536" заробляють нелегкою працею. Колектив підприємства вже багато років утримує лідируючі позиції на будівельному ринку держави і безсумнівне перше місце в області. Це надійний і чесний партнер, якому довіряють тисячі приватних інвесторів, вкладаючи свої гроші в житло, такі ж добропорядні стосунки склалися у будівельників цієї фірми і з державними замовниками, і бізнесом. Одним із важливих соціальних об'єктів, які зараз споруджує "Луцьксантехмонтаж №536", є обласний перинатальний центр у Луцьку. Високу якість робіт відзначив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, відвідавши в жовтні цей будівельний майданчик. Сподіваємося, що вже наступного року разом радітимемо відкриттю нової медичної установи. І від імені редакції нашого парламентського видання бажаємо колективу, його керівникам у році прийдешньому нових успіхів у їхній важливій роботі.

 

Максим СОЛОНЕНКО.

Фото автора.

 

Волинська область.