Майже 1200 дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування та з особливими потребами зібралися на зустріч з Дідом Морозом і Снігуронькою у залі Вінницького обласного академічного музично-драматичного театру імені Садовського.

На свято, організоване обласною владою, привезли малюків зі всіх 27 районів краю. «Нас збудили раненько, потім ми їхали довго, бо дуже хотіли побачити Діда Мороза, — розповів хлопчик на ім’я Василько з найбільш віддаленого від обласного центру Чечельницького району. — Коли роздавали подарунки, я хвилювався, бо не знав, дістанеться мені чи ні? Думав, звідки Дід Мороз знає про мене? Тепер я щасливий, він не забув про мене».
— У ці святкові дні Миколай та Ісус Христос дарують кожному з нас велике почуття доброти, любові, поваги, усмішки і чудовий настрій, — звернувся з вітальним словом до маленьких подолян голова Вінницької ОДА Валерій Коровій. — Ми прагнули зробити так, щоб сьогоднішній день запам’ятався вам на все життя.
Кожен учасник свята отримав у подарунок книжки та солодощі. Для них показали виставу «Аліса в країні чудес», яку виконали актори театру.