Велику партію вживаних, але цілком пристойних меблів і плазмових телевізорів отримають у перші дні нового року Волинський обласний та Луцький гарнізонний госпіталі. Їх волинські волонтери привезуть із західнонімецького міста Герфорд.
Меблі для закладів, де лікуються українські бійці, які воювали на Донбасі, передають із місцевого готелю. Після закриття його власники за домовленістю із керівником спілки «Мости дружби в Україну», почесним громадянином Волині Карлом-Германом Кроґом вирішили передати інвентар українським шпиталям. За допомогою благодійного фонду «Європейський дім» допомогу доправляють в Україну.
Директор міжнародного благодійного фонду «Європейський дім» Юрій Дмитрук разом із засновником Волинської обласної спілки ветеранів АТО Вадимом Ваврищуком залучили членів організації до поїздки в Німеччину — там хлопці допомагали забирати та вантажити гуманітарну допомогу. Тож уже в січні волинські госпіталі отримають 130 стільців, 60 столів, 50 ліжок та матраців, 40 шаф, 20 плазмових телевізорів, а також постільну білизну.

Волинська область.