Три службові мікроавтобуси марки «Форд» отримали у подарунок від обласної влади працівники головного управління Нацполіції у Вінницькій області. Один з них передали підрозділу особливого призначення КОРД (корпус оперативно-раптової дії), другий — криміналістичній лабораторії слідчого управління, третій — черговій частині обласної поліції.

На знімку: поліцейські Вінниччини стали мобільніші завдяки подарункам «на колесах» від обласної влади.

Фото з сайту Вінницької ОДА.

— Влада оперативно відреагувала на виклики часу, віднайшла в обласному бюджеті необхідні кошти, — зазначив під час передачі транспорту голова Вінницької ОДА Валерій Коровій. — Наше завдання полягає в простих речах: ми повинні гарантувати безпеку своїм громадянам. Ще один обов’язок — повернути довіру мешканців краю до правоохоронних органів.
— Без відповідної техніки неможливо оперативно реагувати на виклики, які щодня постають перед поліцейськими, — продовжив голова Вінницької облради Анатолій Олійник. — У 2018-му продовжимо роботу з поліпшення технічного забезпечення підрозділів поліції.
Керівник поліції Вінниччини Юрій Педос висловив подяку за підтримку правоохоронців. Зокрема, і за те, що транспорт обладнано необхідними пристроями, передбаченими для роботи кожної з названих служб. «Без сумніву, ми стали мобільніші», — додав головний поліцейський краю.