Артисти Чернігівського філармонійного центру виступили з передріздвяним концертом перед працівниками надзвичайно важливого підприємства, яке займається проблемою захисту нашого довкілля від наслідків аварії на ЧАЕС. Це NOVARKA — спільне підприємство двох компаній — VINCI CONSTRUCTION та BOUYGUES TRAVAUX PUBLICS, які нині виконують великомасштабний проект «Проектування, будівництво та введення в експлуатацію нового безпечного конфайнмента» над 4-м реактором Чорнобильської АЕС.
Своїм мистецтвом потішили гостей заслужені артисти України Володимир Гришин та Сергій Сулімовський, лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів Марина Коваленко та Ольга Печко, солісти-вокалісти Олена Близнюк, Світлана Примак, В’ячеслав Мацвійко, Богдан Тонкошкурий. Яскраві вокальні номери доповнювали чудові хореографічні композиції від балетної групи Академічного народного хору філармонійного центру під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Володимира Коцура, а також від артистів Театру танцю «Екватор» під керівництвом Віктора Войникова. Проте глядачі не лише насолоджувалися веселими піснями, танцями й жартами. Ведучі Інна Василенко та Дмитро Обєдніков розповідали про українські традиції та звичаї святкувань. А щоб усі іноземні гості могли зрозуміти, про що розповідають ведучі було зроблено переклад на англійську мову, який прозвучав у виконанні Ігоря Найдьона.
Невипадково Беата Гаваркевіч, відповідальна за персонал NOVARKA, зауважила високий рівень артистів Чернігівського філармонійного центру, які, за її словами, достойні представляти Чернігівщину та Україну на сценах Європи.