Прекрасною подією розпочався новий 2018 рік для жителів Бобринецького району на Кіровоградщині — керівник фермерського господарства Володимир Івашина подарував центральній районній лікарні новий обладнаний автомобіль швидкої медичної допомоги. Господарство придбало його за понад 800 тисяч гривень.

Раніше сільгоспвиробники району допомогли медикам придбати сучасний апарат УЗД.
Перша пацієнтка, оглянута лікарем Олександром Шевченком за допомогою нового апарату, — майбутня мама Лілія Ляшко.

Дружна родина Івашин біля подарованого автомобіля.

В урочистостях, що відбулися з цього приводу на території лікарні, взяли участь медпрацівники, сільгоспвиробники, депутати райради, керівники територіальних громад та жителі району. З неординарною подією бобринчан привітали головлікар ЦРЛ Лариса Семенюк, голова Бобринецької райради Олена Гадемська та голова Кіровоградської облради Олександр Чорноіваненко.
Володимир Івашина народився 1948 року в простій селянській родині в с. Павлогірківка Бобринецького району. Змалку привчився до хліборобської роботи: працював помічником комбайнера, водієм, завгаром. А в 1997 році, як кажуть — на порожньому місці, не маючи базового господарства, створив фермерське.
Жителі району добре знають Володимира Івашину, його працьовиту родину і його господарство, що є одним з найкращих. Тут урожайність і заробітна плата працівників — серед найвищих у районі. На майже двох тисячах гектарів сільськогосподарських угідь господарства цілорічно зайняті 68 працівників. Відроджує фермерська родина і тваринницьку галузь: свинарство та скотарство. А також постійно допомагає соціальній сфері села та району, дбає про дороги, школи, медичні заклади...
Володимир Олексійович — справжній господар на своїй землі, спільно з дружиною Марією Петрівною привчив до неї й трьох своїх синів — Ігоря, Володимира та Олега, які в усьому допомагають та наслідують батька. На радість дідусю та бабусі підростають троє онуків та дві внучки. Отже — хліборобська династія множиться!

Фото автора.