Жительці села Постолівка Гусятинського району Тернопільської області Стефанії Михайлівні Процик виповнилося 100 років. З ювілеєм її привітали голова районної ради Василь Бойчук та голова райдержадміністрації Віталій Батіг.

 

Ювілярка гостей зустрічала у хорошому здоров'ї та із сльозами радості на очах. Стефанія Михайлівна поділилася спогадами про своє нелегке життя. Надзвичайно складною була доля цієї жінки. Зокрема, іменинниця згадувала, як у молоді роки була вивезена на примусові роботи до Німеччини. Проте Господь дав сили вистояти та здолати усі негаразди. Згодом плідно працювала на ланах у місцевому колгоспі.

 

Стефанія Процик зростила трьох синів, а сьогодні пишається десятьма внуками і сімома правнуками. І з цієї причини вважає себе дуже багатою людиною.

 

"У цей святковий день набираємо повні пригорщі найщиріших привітань, засіваємо ними Ваші життєві дороги і щиро зичимо міцного здоров'я та великого людського щастя. Хай Бог обдаровує усілякими гараздами, а ангельські хори співають многая літа", -- із такими словами ювілярку вітав голова райдержадміністрації Віталій Батіг.

 

Михайло ЛИСЕВИЧ.

Фото з відкритих джерел.

 

Тернопільська область.

 

Голос України