За сприяння голови фракції БПП у Верховній Раді Артура Герасимова (на знімку) продовжуються ремонтні роботи в житловому будинку, що розташований за контрольно-пропускним пунктом у Майорську, на лінії розмежування між Україною та окупованою територією. У багатоповерхівці, зокрема, відремонтували дах та встановили металеві вхідні двері.

Під час робочого візиту до Донецької області народний депутат особисто перевірив якість виконання ремонтних робіт, поспілкувався з місцевими жителями і керівництвом ВЦА Зайцевого та пообіцяв і надалі підтримувати сім’ї, які опинились на лінії розмежування.
Наступним етапом має стати відновлення водопостачання, адже через постійні обстріли бойовиків систему водогону в будинку пошкоджено. Нині ведуться переговори щодо встановлення режиму тиші на період відновлювальних робіт.
Окрім того, за сприяння Артура Герасимова для жителів Майорська та інших селищ, які перебувають у «сірій» зоні, було передано 50 тонн вугілля для опалення будинків у приватному секторі. А для малечі партійці «Солідарності» передали солодкі подарунки на свята.
«Дуже приємно, що ми під час зустрічей не тільки вислуховуємо мешканців, але й звітуємо про вже виконані конкретні роботи. Це зайвий доказ того, що українська влада пам’ятає і робить усе можливе, щоб допомогти місцевим мешканцям. Будинок, в якому нині ведуться ремонтні роботи, розташований просто на лінії розмежування та завжди в полі зору бойовиків. Тому режим тиші — найперша та найголовніша умова, за якої вестимуться ремонті роботи. Хочу зауважити, що в жодному разі жителі Майорська не залишаться без нашої підтримки», — цитує слова А. Герасимова прес-служба партії.