УВАГА, КОНКУРС: Що це означає?

Як писали раніше: на численні прохання гуморних трудящих, ветеранів сміху, мешканців Куренівки і прилеглих спальних районів, зарубіжних товаришів (засланих козачків) редколегія газети дала «добро» на старий-новий конкурс «Що це означає?» в «Курені».

Якщо останні фрази читати з кінця, то «добро» означає: 2018 гривень і 18 копійок отримає той жартівник, котрий за рік наколядує найбільшу кількість балів. Курінний нагадує, що за прикольний підпис до знімка за перше місце щоразу нараховуватиметься три бали, за друге — два, за третє — один. Публікація щодватижні. Ба більше: переможець етапу отримуватиме спеціальний приз від курінного — його гуморну книжку «Недоперепремудрості».

А той веселун, у котрого буде найбільша кількість балів, 28 грудня о 18-й годині 18 хвилин і 18 секунд отримає свій приз — 2018 гривень 18 копійок.

Хто не вірить, то нехай, як казав Паніковський, поїде в Одесу і запитає в Сергія Мефодовського (торішній переможець конкурсу) (на знімку), чи отримував він 2017 гривень 17 копійок. І він вам скаже!

І ще одне прохання курінного: надсилайте свої оригінальні (не з Інтернету) фото на конкурс. За знімки, які виставлятимуться і «гратимуть у «Курені», одразу нараховуватиметься три бонуси — бали. Удачі!

А ось і перший знімок:

Діда Мороза пов’язали іділовки?

Це курінний зморозив так, у надії, що учасники конкурсу озвучать свої гуморні версії... викрадення року.

Курінний нагадує: свої варіанти надсилайте на електронну адресу sud@golos.com.ua або поштою: на конверті з адресою «Голосу України» пишіть «Курінь» — «Що це?».