За останню добу (станом на ранок 26.11) бойовики тричі відкривали вогонь по наших військових. За даними прес-центру штабу АТО, на Донецькому напрямку противник застосував 120-мм міномети неподалік Новотроїцького. На Приазов’ї ворог вів вогонь з 82-мм мінометів біля Павлополя, а з гранатометів обстріляв захисників Водяного.
«Під час виконання бойових завдань дістали поранення двоє військовослужбовців сил АТО. Їх оперативно доставлено у військово-медичні установи та надано необхідну медичну допомогу», — зазначили в штабі АТО.
Про ситуацію на передовій розповів боєць ЗСУ (місце дислокації — район ДАП): «Ситуація стабілізувалася. Декілька днів у нас відносно тихо. Перемир’я хоча й хитке, однак можна сказати, що діє. Важке озброєння не використовується, і це головне. Утім «орки» постійно провокують нас. Особливо коли на горизонті з’являються спостерігачі ОБСЄ. Постійно кошмарять нас з великокаліберних кулеметів. Намагаємося не відповідати. Досить активні нині розвідгрупи російських найманців — періодично вони дуже близько підходять до наших позицій. Крім того, чути, як пересувається важка техніка. Поблизу летовища у них стоять танки, БМП, артустановки. Вони почуваються досить упевнено, знають, що ми вперед не підемо. Усі хлопці живі й здорові».
За інформацією групи «Інформаційний спротив», протягом останнього тижня найінтенсивніше вогневі удари завдавалися російськими окупаційними військами по позиціях наших військ у районі населених пунктів Щастя, Луганське, Троїцьке, Верхньоторецьке, Авдіївка, Піски, Водяне та Широкине. Крім того, противник у районі Станиці Луганської систематично обстрілював підрозділи ЗСУ зі стрілецької зброї, що є порушенням угоди про розведення сил в цьому районі. «Російські найманці обстрілюють позиції ЗСУ переважно вночі. При цьому активно використовуються 120-мм міномети, іноді поодинокі танки, ствольна артилерія (по 3—4 од. 122-мм артилерії — переважно гаубиці Д-30/30А, або 2—3 од. 122-мм САУ типу 2С1 «Гвоздика»), — йдеться в повідомленні групи.