На війні не буває легких завдань. Але в екіпажів групи «Евакуація 200», що належать до Управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України, вони надзвичайно складні. Мало не щодня бійцям і командирам групи доводиться доправляти додому тіла тих, кого забрала війна.

Координатор групи В’ячеслав Кравчук і водій екіпажу Василь Рогоза.

Хлопці завжди намагаються діяти дуже оперативно. І часто їм допомагають волонтери та добродійники. Майже всі автівки, якими керують екіпажі, було придбано за кошти доброчинців. А оскільки навантаження на такий транспорт максимальне, то техніку доводиться часто ремонтувати.
Уже кілька років поспіль з такими ремонтами допомагає тернопільське приватне авторемонтне підприємство «BOSH-сервіс» на чолі з Романом Урсатієм. Там усі машини екіпажів обслуговують поза чергою і дуже швидко. Та головне — роблять це за кошти підприємства. Загальна сума таких робіт уже перевищила 370 тисяч гривень.
«Ми щиро вдячні всім, хто допомагає у нашій роботі, — розповів координатор групи ЦВС ЗСУ «Евакуація 200» у західному регіоні полковник запасу В’ячеслав Кравчук. — Особливі слова подяки і директору Хмельницького заводу будматеріалів Олексію Кравчуку. Жодного разу він не відмовив у проханні про фінансову підтримку в ремонті техніки, закупівлі запчастин до неї. Щиро дякуємо справжнім патріотам. Разом ми прийдемо до перемоги».

Фото надано автором.