Голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак (на знімку в центрі) відвідав свій мажоритарний округ у Чернівецькій області, де поспілкувався з представниками об’єднаних територіальних громад.

«Дуже плідно попрацював у Клішківцях Хотинського району, де урочисто відкрили відремонтовану адміністративну будівлю сільського стадіону», — повідомив він на своїй сторінці у Facebook. Три роки тому мешканці Клішківців створили об’єднану територіальну громаду, і відремонтована будівля, за його словами, є символом успішності цієї ОТГ. «Сама громада тепер вирішує, куди спрямувати фінансування та які першочергові завдання треба вирішувати, — зауважив парламентарій. — Громада сама творить своє майбутнє без будь-яких вказівок чи то з району, а чи з області».

М. Бурбак у ході візиту також поспілкувався з мешканцями громади щодо додаткового фінансування будівництва спортивного залу Клішковецької гімназії та набуття статусу опорної школи імені Леоніда Каденюка. Каже, не міг оминути й амбулаторію сімейної медицини. «Під час обговорення імплементації медичної реформи на селі вислухав багато нарікань щодо вартості та переліку ліків, які надає держава, — пише народний депутат. — Завершили роботу візитом до відділення денного догляду дітей з інвалідністю Хотинського територіального центру соціального обслуговування». За його словами, громада вклала майже мільйон гривень у ремонт. Парламентарій має намір звернутися до голови Чернівецької ОДА Олександра Фищука з пропозицією виділити кошти на закупівлю меблів. А ще треба вирішити питання щодо придбання мікроавтобуса, адже відділення обслуговуватиме дітей з інвалідністю з усього Хотинського району.

Вл. інф.
Фото зі сторінки Максима БУРБАКА у Фейсбуці.