Миколаївський обласний центр зайнятості ініціював проведення інформаційно-просвітницького заходу «Військова служба за контрактом: престижність, стабільність, гідний заробіток».

— Наші центри зайнятості військові вже інколи називають пунктами комплектації. Ми справді допомагаємо укомплектовувати армію патріотично налаштованими працівниками. У кожному центрі щотижня відбуваються інформаційно-консультаційні заходи — так звані дні учасника АТО та орієнтації на службу за контрактом в ЗСУ за участю представників військкоматів та частин, — розповів директор Миколаївського обласного центру зайнятості Дмитро Оборонько.

Зазначимо, що у військових частинах є необхідність у стрільцях-зенітниках, кулеметниках, гранатометниках тощо. Та потрібні й цивільні фахівці: водії, заправники, механіки, кухарі, психологи, електрики, капелани, музиканти.

У заході взяли участь більше тисячі шукачів роботи зі всієї області. Таку можливість було забезпечено за допомогою відеозв’язку з кожним районним центром зайнятості Миколаївщини.

Миколаївська область.