У зв’язку із ситуацією, яка склалася на ділянці дороги Н-14 Олександрівка — Кропивницький — Миколаїв в районі с. Возсіятське Миколаївської області, Служба автодоріг вже четверту добу вживає заходів для забезпечення проїзду автотранспорту.
Нагадаємо, що цю трасу водії та місцевий люд називають «дорогою на виживання». 15 лютого мешканці Водяно-Лориного перекрили проїзд вантажному автотранспорту, вимагаючи ремонту дороги. Того ж дня в село виїхав грейдер, який вирівняв і попідсипав дорогу для забезпечення проїзду. Та історія мала продовження. На території села Возсіятське, на тій самій трасі, після відновлення руху за добу у багнюці застрягли декілька вантажівок. Вибираючись з «полону», залишили по собі колії, глибина яких сягала до метра глибиною. Тож працівники філії ДП «Миколаївський облавтодор» почали очищати згадану ділянку від водяно-щебеневої пульпи на існуючому покритті, ями засипають матеріалами на зразок щебеню.
Яка сума необхідна для ремонту ділянок траси Н-14 через Водяно-Лорине і Возсіятське, поки невідомо, бо на окремі ділянки проектно-кошторисна документація не розроблялася.
— Зараз стоїть завдання мінімум — забезпечити проїзд в залежності від погодних умов. Потім будемо дивитися, — повідомив заступник очільника області Валентин Гайдаржи.
Як довго після проведених робіт тут зможуть їздити автівки, ні чиновники, ні дорожники відповіді дати не можуть.