За останню добу (станом на ранок 21.02) бойовики 15 разів обстріляли наших військових. За даними прес-центру штабу АТО, неспокійно було на луганському напрямку. Так, довкола Троїцького окупанти вели вогонь з артилерійських установок калібру 122-мм та 100-мм, мінометів, озброєння БМП, зенітної установки і гранатометів. Крім того, під Кримським та Світлодарськом НЗФ застосували міномети 82-го калібру та стрілецьку зброю, а під Катеринівкою гатили з ПТРК.

Неспокійно було і на донецькому напрямку. Тут ворог застосував 120-мм міномети поблизу населених пунктів Лебединське і Ломакине. Також з мінометів, але калібру 82-мм, озброєння БМП та великокаліберних кулеметів загарбники обстрілювали наші опорні пункти біля Пісків, а в передмісті Авдіївки вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів.

За даними групи «Інформаційний спротив», за останній тиждень угруповання російських окупаційних військ здійснили понад 90 вогневих нальотів з 122-мм артилерійських систем, 82/120-мм мінометів, 122-мм переносних реактивних пускових установок «Град-П», БМП і танків. «Найінтенсивніше бойовики гатили в районі населених пунктів Попасна, Новозванівка, Троїцьке, Луганське, Авдіївка, шахта «Бутівка», Піски, Кримське, Світлодарськ, Лозове, Новолуганське, Зайцеве, Новотроїцьке, Чермалик, Павлопіль, Водяне і Широкине», — йдеться в повідомленні групи.