Трибунал...

Олександр Захарченко, ватажок «ДНР» (про Україну):

— Ми зробимо народний трибунал, який засуджуватиме дії... керівництва країни...

Від чергового:

— Ага, а трибунал складатиметься, за традицією, із трійки: Моторала, Гіві та друге «я» Захарченка... Тому що... перше засідатиме в Рейк’явіку...

 

Співвітчизники...

Олександр Крушельницький, «олімпійський бронзовий» керлінгіст з ОAR:

— Мельдоній мені міг підсипати хтось із співвітчизників...

Від чергового:

— По-моєму, цей підступний препарат ударив Крушельницького ще й по мізках!.. Адже вождь попереджав: росіяни своїх не... мельдонять!

 

Гаплик... російському березовому соку!

Василь Слонов, російський художник (запропонував до ЧМ світу з футболу випустити унікальні вітчизняні презервативи, які імітували б... березу, її сучки):

— Прошу дану пропозицію не сприймати як стьоб або тролінг, російська історія може не вибачити вам пропущених можливостей!.. Звертаюся до Міністерства спорту Російської федерації, до РФС (Російський футбольний союз), а також до Організаційного комітету «Росія-2018» з підготовки і проведення Чемпіонату світу з футболу FIFA 2018(tm) із пропозицією терміново налагодити виробництво спеціальних російських презервативів, що відображають міць і велич нашої Батьківщини!..

Від чергового:

— Не зрозумів? Які берези?.. Якщо міць, то російські презики повинні бути у вигляді Іскандерів! І обов’язково — з крильцями... Для величі!..

Мал. Василя СЛОНОВА.

 

Краще не жартувати...

Сергій Лавров:

— Росія не знімає санкції стосовно Євросоюзу, поки Мінські угоди не буде виконано...

Від чергового:

— Ще трохи і в Росії з’явиться плакат: «Допоможіть голодуючим Баварії!».

 

Що далі в ліс, то більше... піскунів!

Прокуратура програла дружині Піскуна (екс-Ген-прокурора) лісову ділянку (7 гектарів) під Києвом...

Від чергового:

— Було б дивно, якби вона (прокуратура) виграла! Тоді б усі казали: щось у лісі здохло... А це вже «мокруха»! І тоді Піскуну не бачити лісу? Усе життя на Лазуровому березі мучитися, чи шо?!.

 

Всьо путьом...

У Криму, на кордоні, росіяни затримали чоловіка... з поясом «шахіда», де були палки ковбаси та сир! Усе це продуктове начиння він віз від нас у сім’ю!.. Пояс конфіскували і «указанная потенциально опасная для потребления людьми продукция была изъята из оборота и уничтожена путем сжигания» — заявили в «Россельхознадзоре»... А чолов’ягу, напевно, внесли у списки організації... «Хізб ут-Тахрір аль-Ісламія»...

 

Чергував по «Куреню»

Віталій СУДДЯ.

 

Колаж Олексія КУСТОВСЬКОГО.

Мал. з Фейсбуку.