У польовому центрі забезпечення навчального процесу Національної академії Держприкордонслужби та на військовому стрільбищі відбулися навчання з підрозділами територіальної оборони восьми районів області. 

Для цього залучили БТРи та бронемашини «Когуар». Як надавати першу медичну допомогу, показували волонтери та парамедики, на заняттях з інженерної підготовки військовозобов’язаним продемонстрували вибухові пристрої та засоби їх знешкодження. А на військовому стрільбищі провели практичні стрільби з автоматів і пістолетів. Такі саме заняття водночас відбулися й на полігонах Ізяслава, на базі села Цвітоха Славутського району, у Кам’янці-Подільському на території військової частини.
Як відзначили військові, загін територіальної оборони Хмельницького забезпечений усім необхідним. Значну фінансову підтримку йому надає міська рада. В обласному центрі діє програма шефської допомоги військовим частинам, які розташовані у місті, та об’єднаному міському військкомату. За рік у рамках програми на їхню підтримку було виділено 150 тисяч гривень.