Львів:

На Личаківському цвинтарі поряд із військовими польськими захороненнями кинули вибуховий пристрій невеликої потужності. Внаслідок вибуху, що стався у ніч на середу, утворилася невелика діра діаметром 30 сантиметрів.

Як повідомила прес-служба міської ради, жодна могила на «Меморіалі орлят» не пошкоджена, ніхто не постраждав. Вибух пролунав поблизу господарської будівлі. Національна поліція розслідує цей факт. Представники громадськості та політичних партій дедалі більше схиляються до думки, що це чергова провокація проросійських сил.

Вибух стався наступного дня після того, як стало відомо, що через напруження в українсько-польських відносинах відклали ремонт польського військового меморіалу.

Відтоді, як в 2014 році російські агресори анексували Крим і розпочали повномасштабну війну на сході України, у Галичині неспокійно. Провокатори кидають вибухові пакети на територію польського консульства, стріляють з гранатомета по будинку міського голови, розставляють розтяжки перед опорними пунктами поліції. Чого ще чекати?