У спортзалі Закарпатського машинобудівного технікуму відбувся XХІ Міжнародний турнір з волейболу серед чоловіків «Кубок Шеверів». Він присвячений пам’яті Івана Шевері — тренера, члена збірної України та області з волейболу, колишнього вчителя Дубівської середньої школи. Вже кілька років поспіль це традиційне волейбольне свято проводиться за сприяння народного депутата Василя Петьовки, повідомляє його прес-служба.

Цьогоріч за приз боролися п’ять команд — волейболісти з Дубового, команда «Діброва» з Нижньої Апші, спортсмени з Ужгорода та Перечина, а також збірна команда Закарпаття.

Перед присутніми виступив Ігор Грабар, який, від імені народного обранця Василя Петьовки, привітав учасників змагань та підкреслив важливість проведення цього волейбольного спортивного свята. Також до учасників турніру звернулися директор технікуму В’ячеслав Горобець і почесні гості — чемпіон світу з волейболу серед ветеранів Петро Рацин та перший майстер спорту з волейболу у західній Україні Іван Скрябін, які навідалися до Дубового з Буковини.

Турнір проводився за коловою системою. Протягом змагань тривала видовищна та безкомпромісна боротьба. За результатами змагань оргкомітет та суддівська колегія визначили переможців. Так, третю сходинку посіли волейболісти з Дубового, друге місце — команда з Нижньої Апші, а першу сходинку й головний кубок залишили за собою минулорічні переможці турніру — спортсмени з Перечина. Інші команди отримали подяки за участь у змаганнях.

Закарпатська область.