Військовослужбовці ЗСУ, які перебувають на передових позиціях Маріупольського напрямку, отримали сучасний ноутбук (на знімку). Цей подарунок їм за дорученням голови фракції БПП у Верховній Раді, керівника Донецької територіальної організації партії «БПП «Солідарність» Артура Герасимова вручив очільник Маріупольської парторганізації Сергій Адарченко.

Керівництво військового підрозділу особисто звернулося до Артура Герасимова із проханням посприяти у придбанні сучасного ноутбука для використання в оперативній роботі підрозділу.

«Головним гарантом нашої стабільності сьогодні є армія. Тільки за умови наявності сильної, обороноздатної армії ми зможемо захистити свою незалежність. Саме тому підтримка військових — одне з пріоритетних завдань нашої партії. Можемо запевнити, що допоки триватиме війна, ми будемо допомагати та підтримувати наших захисників. Окрім того, як народний депутат, я відстоюватиму інтереси кожного військовослужбовця на законодавчому рівні», — підкреслив Артур Герасимов.

У прес-службі партії зазначили, що це не перша гуманітарна допомога від Артура Герасимова, яку отримали бійці. На передову регулярно відправляють продукти, медичні комплекти та медикаменти для надання першої медичної допомоги, теплі речі, побутову хімію, спортінвентар, дизельні генератори, інструменти тощо.

Фото з сайту партії «БПП «Солідарність».