ПОВІДОМЛЕННЯ

 

Про оголошення 
кваліфікаційного відбору 
представника від Верховної Ради України
у члени комісії незалежної зовнішньої оцінки діяльності
Національного агентства України
з питань виявлення, розшуку та управління активами, 
одержаними від корупційних та інших злочинів

Комітет на своєму засіданні від 04 квітня 2018 року, керуючись нормами статей 14, 33-1, 49, 50 Закону України «Про комітети Верховної Ради України», статті 12 Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів» та Положенням про проведення кваліфікаційного відбору представника від Верховної Ради України у члени комісії незалежної зовнішньої оцінки діяльності Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, вирішив:
1. Оголосити кваліфікаційний відбір на представника від Верховної Ради України у члени комісії незалежної зовнішньої оцінки діяльності Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.
2. Кандидати на відбір представника від Верховної Ради України мають відповідати вимогам абзацу 2 частини першої статті 12 Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів» та вимогам Положення про проведення кваліфікаційного відбору представника від Верховної Ради України до складу комісії незалежної зовнішньої оцінки діяльності Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, яке оприлюднено на офіційному веб-сайті Комітету.
3. Заявки і документи кандидатами необхідно надати Комітетові до 05 травня 2018 року у друкованій або електронній формах (ел. адреса: crimecor@v.rada.gov.ua) згідно з додатком до Положення про проведення кваліфікаційного відбору представника від Верховної Ради України до складу комісії незалежної зовнішньої оцінки діяльності Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Комітет Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції.

 

**

 

Про оголошення
кваліфікаційного відбору 
представника від Верховної Ради України
у члени комісії незалежної зовнішньої оцінки (аудиту) діяльності 
Національного антикорупційного бюро України

Комітет на своєму засіданні від 04 квітня 2018 року, керуючись положеннями нормами статей 14, 33-1, 49, 50 Закону України «Про комітети Верховної Ради України», статті 26 Закону України «Про Національне антикорупційне бюро України» та Положенням щодо організації та проведення кваліфікаційного відбору представника від Верховної Ради України до складу комісії незалежної зовнішньої оцінки діяльності Національного антикорупційного бюро України, вирішив:
1. Оголосити кваліфікаційний відбір на представника від Верховної Ради України у члени комісії незалежної зовнішньої оцінки (аудиту) діяльності Національного антикорупційного бюро України.
2. Кандидати на відбір представника від Верховної Ради України мають відповідати вимогам абзацу 2 частини 6 статті 26 Закону України «Про Національне антикорупційне бюро України».
3. Заявки та документи кандидатами необхідно надати Комі-тетові до 05 травня 2018 року 
у друкованій або електронній формах (ел. адреса: zhelikh@v.rada.gov.ua) згідно з додатком до Положення про кваліфікаційний відбір представника від Верховної Ради України до складу комісії незалежної зовнішньої оцінки діяльності Національного антикорупційного бюро України, яке оприлюднено на офіційному веб-сайті Комітету.

Комітет Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції.